"The bitterest tears shed over graves are for words left unsaid and deeds left undone."
Harriet Beecher Stowe


Protected by Copyscape DMCA Violation Detector

luni, 28 martie 2016

Pentru cei interesaţi


Noi nu citim aşa ceva, dar, dacă interesează pe cineva:

Cinci ani de comics si benzi desenate, o data la 2 luni (sau pe acolo...), 30 de numere fiecare cu cate un invitat special, peste 90 de autori publicati, cateva zeci de expozitii si evenimente organizate in Bucuresti, Constanta, Sibiu si Iasi, un brand de evenimente - Bucuresti ComicsFest si cateva zeci de mii de vizualizari online. Cam asta ar fi bilantul de activitate al Revistei Comics, un proiect pornit din pasiune si sustinut de o comunitate intreaga de autori si oameni pasionati de benzi desenate.
La acest numar aniversar al revistei au contribuit: Alexandru CiubotariuNilu Crocodilu, Vlad Popa, Raluca Dragomircomics.cevamaruntValentin SavaKape IllustrationOctav UngureanuBored PixelSerban AndreescuRadu Stoican,Laurentiu ButucXenia PamfilAlex TalambaRobert Obert, Ionut Popescu si Alin Ivan cu al sau Vlady.
Revista poate fi citita gratuit pe www.revistacomics.ro si va fi lansata vineri 1 aprilie ora 18:00 la libraria Carturesti Fandom, unde va asteapta o mica expozitie si revista tiparita intr-un tiraj limitat de 30 de exemplare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Avertisment:
Comentariile fără nicio legătură cu blogul vor fi şterse.