"The bitterest tears shed over graves are for words left unsaid and deeds left undone."
Harriet Beecher Stowe


Protected by Copyscape DMCA Violation Detector

marți, 24 iunie 2014

Mănăstire într-un picior

Pe strada noastră virtuală, cineva a organizat un concurs - nu vă spun cine şi unde. Şi nu vreau să vă insult inteligenţa închipuindu-mi că n-o să vă prindeţi de ce nu vă spun.

Participanţii la concurs trebuie să ghicească numele a opt bloggeri - în baza unei descrieri şi a câte unui citat de pe blogul respectivilor.
Acuma, descrierea ca descrierea - dacă nu-l citeşti pe cel în cauză, nu ghiceşti în vecii vecilor; şi te poţi înşela şi dacă-l citeşti.
Dar citatul de pe blog?! Păi la aşa ceva jupânul Google e infailibil! Cu alte cuvinte: "mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i!"
Ei, sigur, cu infailibilitatea am exagerat, mai depinde şi de setările blogului (probabil); adică, din opt citate, unul e de negăsit! Dar aici descrierea e destul de clară - dacă-l citeşti pe bloggerul respectiv - şi, pentru confirmare, textul citat se poate căuta la faţa locului - pe blogul lui adică, unde nu mai e ascuns!

Cu toate astea, până acum vreo trei sau patru persoane au dat rateuri (dintre care numai una s-a împotmolit la citatul nevăzut de Google).

Fără comentarii.